Varm soppa på några minuter

Home / Blogg / Varm soppa på några minuter

Du kan laga en varm soppa med endast en blender, om din blender är Vitamix!

Vitamix kraftfulla 2 Hp motor får bladen att rotera så hårt att det orsakar friktion som får färska ingredienser att koka i 4-6 minuter.

Australiska RawBlend har gjort en bra referensvideo av detta. Det går bra att smaka av soppan enligt egen fantasi. Till exempel på en Lokal & Ekologisk mat -mässa lagade vi en härlig soppa med följande ingredienser: zucchini, morötter, vitkål, paprika, salladslök, chili, vitlök, vatten,  grönsaksbuljong, cashewnötter, koriander och honung. Soppan var en succé!

Det bästa med detta är återigen lätthet. Tillverkningsprocessen tar bara ett par minuter. Råvarorna läggs i kannan, locket på och starta maskinen. Efter ca 5 minuters blandning (vid full effekt) är soppan klar att äta. Otroligt!

Om du vill laga rå soppa, ska du bara blenda i ca 3 minuter så att värmen inte överstiger 48°C . Soppan blir ångande varm i 4-6 minuter.

Related Posts

Leave a Comment

fyra × 5 =