Solig apelsin-hallonsmoothie

Home / Blogg / Solig apelsin-hallonsmoothie

Jag älskar min Vitamix och mina smoothies! En viktig del av användning är rengöringen. Som tur är, är Vitamix hur lätt som helst att rengöra. Lite vatten i kannan, ett par droppar diskmedel och sedan kör jag Vitamixen på full effekt i ett par minuter. Lätt och rent! Här är en av mina favorit smoothies. Jag kastar in apelsinerna med vita lagret (den där delen som är under skalet och på fruktköttet) och frön. Den där vita delen innehåller en hel del näringsämnen och Vitamixen är så kraftfull att smoothien blir slät även med frön.

En uppfriskande, solig apelsin-hallonsmoothie

  • 0,5 påse eller paket frysta hallon
  • 3 små eko apelsiner (skala apelsinerna grovt, det är ok att lämna vita lagret kvar)
  • 1 dl isbitar
  • (några myntabad till garnering eller så kan du mixa bladen med andra ingredienserna)

Lägg alla ingredienser i Vitamix kannan och starta maskinen. Öka hastigheten snabbt till 10, sedan till full effekt (high). Låt blendas tills den önskade konsistensen har uppnåtts. Garnera med t.ex. några myntablad.

apelsin och hallon i blendern | the Blender

Related Posts

Leave a Comment

5 + 8 =