Hälsosmoothies – en ny bok av Eliq Maranik

Home / Blogg / Hälsosmoothies – en ny bok av Eliq Maranik

» Frukosttristess – starta dagen med en näringsrik vitaminkick!

» Sugen på att gå ner ett par kilo – testa hälsosmoothies!

» Trött och stressad – pigga upp dig med en snabblagad energibomb!

» Utmattad efter träningspasset – se till att få nya krafter!

I alla tider har människan ätit frukt, bär och grönt för att må bra, men idag äter de allra flesta för lite av ämnen som kroppen behöver för att upprätthålla god hälsa och vitalitet.

Hälsosmoothies – boosta din kropp med vitaminer, mineraler och antioxidanter innehåller ett femtiotal lättlagade smoothierecept som gör att du mår bra och får kroppen i balans. Här finns drinkar för alla smaker: energirika frukter och bär blandas med nyttiga nötter, frön, alger, superbärpulver och andra naturliga råvaror.

Alla recept passar vegetarianer och veganer men kan självklart blandas med mejeriprodukter om man vill.

Boken innehåller även praktiska råd om hur ingredienserna bör förvaras; vilka hälsoeffekter de ger; vad som går att frysa in; vilka fällor man bör undvika i mataffären; och mycket annat som är bra att veta.

Om författaren

Eliq maranik har skrivit ett tiotal storsäljande mat- och dryckesböcker. smoothieboken 101 smoothies – underbara fruktdrinkar att njuta av vann första pris i sin kategori vid måltidsakademien 2012 och silvermedalj på den internationella Gourmand awards 2013.

Boken Choklad & praliner vann första pris i sin kategori vid måltidsakademien 2013. Flera av Eliqs böcker är översatta till tio språk och finns utgivna i arton länder.

Related Posts

Leave a Comment

9 − 4 =