Oslagbar hälsofrukost med Vitamix

Home / Blogg / Oslagbar hälsofrukost med Vitamix

I morse intog Maya Nestorov och Vitamix Aveqias grymma matstudio i Stockholm.

Tillsammans med inbjudna gäster lagades en fantastisk frukost. Det enda köksmaskinen som behövdes var förstås en blender från Vitamix!

Härliga juicer, smoothie bowls, ärthummus och en rykande het soppa var några av de drycker och rätter som de inbjudna gästerna tillagade och satt i sig! Efter en kort genomgång av blenderns finesser skred de till verket – och härliga dofter spred sig i köket.

Philip Lailani och Filippa Salomonsson var en lyckad duo i köket!

Utöver en kniv och en skalare så användes uteslutande blenders från Vitamix. Det behövs helt enkelt inga andra köksmaskiner för att laga en riktig superfrukost.

Pischa Strindstedt och Cristina Castillo körde hårt (och tog med sig bevis på morgonen)!

Gästerna delade in sig i team och fick härliga recept från morgonens host, hälsoinspiratören Maya Nestorov som driver bloggen Oslagbar Hälsa på Rawness.se. Sen fick de testa kraften i en Vitamix-blender och framför allt dess kapacitet att  göra allt från juice till varma soppor.

Råvarorna som de såg ut innan de mötte Vitamix blenders.

Aveqias fina lokaler på Tulegatan i Stockholm var den perfekta platsen för att lära känna Vitamix blenders. Köksöarna gör det möjligt att vara sociala och inspireras av varandra. Precis som matlagning ska gå till med andra ord!

Allt om Mats Gunilla von Heland instrueras av Carl Uggla på Vitamix.

Som avslutning svängdes även Chaga ”bulletproof” chai latte ihop. Kaffe fast med svampsmak och en massa andra godsaker i. Det må låta märkligt men måste testas, det är en riktigt höjdare. Och just ja, du kan göra kaffet i samma blender från Vitamix som du gjort resten av måltiden med!

Vetegräs-shots = en uppiggande start på dagen. Dagens vetegräs kom från ”Vetegräs och skott” – ekologiskt och närproducerat i Södertälje.

Alla recept från morgonen kommer självklart att läggas ut på bloggen, så höll ögonen öppna!

Hitta din återförsäljare av Vitamix här – butiker och webbshopar!

Related Posts