Tid för rykande heta soppor!

Home / Blogg / Tid för rykande heta soppor!

Plötsligt är vi inne i november och det blir mörkt långt innan de flesta av oss har lämnat jobbet eller skolan för dagen. Och även om månaden har börjat milt lär graderna störtdyka när vi minst anar det. November kan helt enkelt kännas som en rätt tung månad … men riktigt härlig mat har en tendens att lysa upp det hela.

Det självklara matvalet under november är förstås varma soppor! Det är nyttigt, värmande, mättande, enkelt & oftast väldigt gott. Som anspråkslös lunch för en person eller som lyxrätt till middagsgästerna – soppor går verkligen att variera i oändlighet.

Att en hemmagjord soppa är ett smartare val än en burk färdig soppa behöver vi väl knappast nämna. Härliga råvaror som tillagas från grunden utan onödiga tillsatser är alltid att föredra ur närings-, smak-, och miljösynpunkt. Soppor är dessutom ett utmärkt sätt att hålla sig mätt utan att ”övergöda” kroppen.

Det enklaste sättet att göra varma soppor

Med en blender från Vitamix förvandlar du kallt vatten och råa grönsaker till en rykande het soppa på 5 minuter. De oerhört snabbt snurrande knivbladen mixar alltså inte bara din soppa – de gör även soppan varm, vilket är unikt på marknaden. Enklare än så blir det inte!

Soppa kan du göra med nästan vilken grund som helst. Under de kommande veckorna kommer vi att bjuda på många härliga sopp-recept. Vi hoppas att de gör november lite ljusare … och mycket godare!

Hitta din återförsäljare av Vitamix här – butiker och webbshopar!

Related Posts