Glöm skitvädret och kom in i värmen på Mitt Kök-mässan

Home / Blogg / Glöm skitvädret och kom in i värmen på Mitt Kök-mässan

Det allra senaste bland köksutrustning, smakbitar på allt från torkat renkött till chokladöverdragna knäckebrödschips, Sveriges bästa kockar och en riktigt härlig stämning. Du har väl inte missat att Mitt Kök-mässan pågår i dagarna fyra!

IMG_7506Vitamix monter har varit välbesökt så här långt, och inte undra på det när det bjuds på provsmakning av grymma smoothies och varma soppor. Med en Vitamix gör du varm soppa på 5 minuter, perfekt för att många ska få smaka med andra ord!

IMG_7510Med tanke på vädret lär du ju ändå inte vara så sugen på att vara utomhus om du befinner dig i Stockholmsområdet… så dra till mässan i stället. Den populära vinprovningen pågår också tills söndag eftermiddag. Men om du ska prova viner bör du ha något i magen först – varför inte något som tillagats med en Vitamix. Titta förbi Vitamix monter och lär dig mer om världens bästa blender!

IMG_7489

IMG_7493

IMG_7516

IMG_7511Hitta din återförsäljare av Vitamix här – butiker och webbshopar!

Related Posts