6 bästa sopporna mot förkylning

Home / Blogg / 6 bästa sopporna mot förkylning

Ligger du hemma med rinnande näsa och hostar? Om inte så är det tyvärr många månader kvar på förkylningsperioden. Här är 6 av de bästa sopporna för att bekämpa förkylning!

Även om du helst bara vill krypa ner i sängen och och aldrig gå upp är det viktigt att få i dig vitaminer och andra förkyldningsfightare. Soppor är värmer inte bara skönt, många av dem är dessutom rena elixiret mot förkylning och influensa. Här får du 6 toppsoppor mot förkylning!

Kycklingsoppa

Det är en klyscha… eftersom det fungerar. Kycklingsoppa har  antiinflammatoriska egenskaper och agerar som en riktig booster för ditt immunsystem. Dessutom är det riktigt gott!

Krämig tomatsoppa

Sprängfylld av C-vitamin – tomatsoppa är en riktigt fin vintervärmare. Kan göras helt mejerifri för att inte gödsla din slemproduktion . Eller så struntar du i det och kombinerar soppan med en grillad ostsmörgås för att få den riktiga ”comfort food-känslan”.

Oxsvanssoppa

dsc_8993

En riktigt smakrik sopp-pärla med antibiotisk effekt från löken och vitlöken. Det är svårt att inte ta fler portioner av den här mustiga härligheten.

Hot and Sour Soppa

En klassiker på kinesiska restauranger! Kycklingsoppa med superingredienser som chili och ingefära gör den här soppan till en stark utmanare om förstaplatsen bland förkylningsdödarna i soppköket!

Kålsoppa med vitlök

Ett riktigt kraftpaket mot din rinnande näsa och brännande hals. Vitaminerna i grönkålen och allt det nyttig i vitlöken gör det här till en vegansk eller vegetarisk vinnare.

Butternut Squash Soppa

Vitaminrik och riktigt läcker. Oavsett hur vidrigt du mår lär den här soppan få dig att dra på smilbanden. Överväg även att göra den här soppan utan mejerivaror för att dra ner på slem och vara snäll mot dina bihålor.

Rykande heta soppor med Vitamix

Du vet väl att det går att göra varma soppor med en blender från Vitamix. Du kan alltså skippa spisplattan och bara använda Vitamixen. Knivbladen i blendern snurrar nämligen så fort att friktionen gör råa grönsaker och vatten till en varm soppa på 5 minuter.

HITTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE AV VITAMIX HÄR – BUTIKER OCH WEBBSHOPAR!

Related Posts