10 anledningar till att Vitamix blender borde bli årets julkapp

Home / Blogg / 10 anledningar till att Vitamix blender borde bli årets julkapp

Köksmaskiner av olika slag står alltid högt upp på julklappslistorna.

De har till och med blivit ”Årets julkapp” från bakmaskinen på 80-talet till råsaftcentrifugen för tre år sedan. Till slut blir det förstås brist på plats, framför allt hemma hos teknikälskaren… Vore det inte praktiskt att investera i något som fyller så många funktioner att du inte behöver något annat?

Därför är Vitamix värdig att toppa julklappslistan (utan inbördes ordning):

1. Det finns nästan inget du inte kan mixa i den, bladen är speciellt utformade för att klara av de allra tuffaste ingredienserna.

2. ”Easy to use, Easy to clean” Effektiv, enkel att hantera och med hög kvalitet på resultatet. Att det tar mindre än en minut att göra rent den är förstås en bonus!

3. Den är byggt för att hålla – år efter år.

4. Bättre smakupplevelse: Kraften i blendern frigör smakerna i ingredienserna så att de kan ”gifta sig” och skapa ett resultat som bara kan beskrivas med ordet perfektion.

5. För dig som är gourmand till dig som önskar göra matlagningen roligare, hälsosammare eller bara enklare. Den är anpassad för att uppfylla alla syften!

6. Intresserad av att få i dig så mycket näring som möjligt? Att göra en grön smoothie i din Vitamix kan faktiskt möjliggöra för kroppen att kunna ta upp mer vitaminer och mineraler än om du äter samma ingredienser i en sallad.

7. Laga allt från grunden? Tänk att bara kunna slänga ner tomater, lök, kryddor och mixa för att då få en fantastiskt hemmagjord sås, klart på en minut!

8. Du kan mala mjöl och kaffe, knåga deg, torr-och blöthacka, göra puréer m.m. Den förbereder hela middagen om du vill.

9. Äter du bara Raw Food? Vitamix kan gradvis värma upp sitt innehåll, det är alltså enkelt att hålla det under 42 grader.

10. Vitamix ersätter råsaftcentrifugen, allt du behöver som hjälpmedel är en nötmjölkpåse.

”Vitamix machines are engineered with one thing in mind—you.

That’s why we’ve made sure everything from creation to clean-up starts and ends in your Vitamix blender. Because easy-to-use means you’ll use it more often, getting the most out of your investment.”

www.vitamix.com

Related Posts