Mer näring med whole-food juicing

Home / Blogg / Mer näring med whole-food juicing

Juice som gjorts i en Vitamix är oftast mer smakrik och innehåller mer näring!

Dessutom minskar den matavfallet eftersom allt kommer till användning.

Den unika blendfunktion som Vitamix har bidrar till att juicen i frukterna frigörs samtidigt som all näring bibehålls. Mycket näring finns i fibrerna, och tyvärr sorteras de bort när man pressar juicen. Här kan du få ett fint resultat utan att behöva slänga bort något. Vill man så går det förstås bra att filtrera genom en nötmjölkpåse, även om du gör det har du fortfarande fått ut mer av frukten än om du skulle ha använt en juicepress.

Se hur enkelt det är i videon nedan.

https://youtu.be/x3tGCYz1zTM

För tips på härliga juice-och smoothierecept – se vår receptbank

Related Posts