Hur uppiggande ser inte den här ut?

Home / Blogg / Hur uppiggande ser inte den här ut?

Den blåa hälsotrenden började i Melbourne Australien – och har spridit sig som en löpeld efter det. Det är både lattes och smoothies som ger våra instagram flöden färg just nu, och blåa drycker brukar kanske inte förknippas med naturliga ämnen, men i det här fallet är det faktiskt helt och hållet naturligt. Färgen kommer från ett pulver tillverkat av blå spirulina.

Det vinnande konceptet är när pulvret mixas med spirulina, kokosmjölk, citron och agave, och det är svårt att inte bli sugen på testköra en egen variant hemma, eller varför inte en blå smoothiebowl? Det skulle nog till och med kunna pigga upp den gråaste morgontimmen i november!

Bild från Matcha Mylkbar Instagram

Related Posts

Leave a Comment

ett × 2 =