Johanna & Andreaz Vitamix Junkeys
Johanna & Andreaz
”Innan vi skaffade en riktig blender(Vitamix) så gjorde vi uteslutande frukost/mellanmåls smoothies på yoghurt och frusna bär.
Då våra tidigare blenders inte klarade av om vi t.ex lade i lite frusna fruktbitar och resultatet blev riktigt dåligt så blev det att vi inte använde vår blender alls.
Hela familjen älskar smoothies och brukade nästa alltid köpa smoothies(före McDonalds) när vi var på stan.
Vi har haft vår Vitamix nu i snart 4 månader. Idag kan vi göra lika goda smoothies hemma som de gör på ex Naked Juice Bar. Förutom att smaken blir underbar så är konsistensen helt fantastisk.
Nu kan vi köra i stora isbitar, stora frusna fruktbitar, hela frukter med skal mm och det blir alltid perfekt konsistens.
Men det bästa av allt är att nu kan vi också göra fantasiska bearnaisesåser, varma soppor, goda barbequesåser, marinader, goda drinkar, slush mm.
Vi kan alltså göra varma rätter direkt i vår Vitamix!!! Fatta hur lite disk det blir nu när vi bara kör i allt direkt i vår Vitamix.”
Stefan Rygert Stefan Rygert
Finansiell Rådgivare
”Jag har haft min Vitamix i drygt två år nu och är verkligen supernöjd! Min förra mixer klarade inte att fördela ingredienserna tillräckligt bra, trots att den kostat över tusenlappen. Det trodde jag skulle garantera att det var en bra produkt men det var innan jag visste om Vitamix.
Jag har gjort mängder av olika smoothies och en massa annat. Senaste halvåret har jag hämtat en hel del inspiration från Karin Haglunds bok, Karins Gröna Värld.
Det har blivit massor med gröna drinkar, egen yoghurt samt soppor och andra rätter. Superenkel att hantera och rengöra också!
Det är min absolut mest använda maskin i köket!”
Johan Randquist Johan Randquist
Ekonom
’Tack vare Vitamix blir frukostarna både färggranna och näringsrika. Men det bästa av allt är att tjatet på barnen om att äta frukt och grönt har minskat drastiskt!’’
Hanna Stolt Hanna Stolt
Health Coach / Matbloggare
’Vitamix sammanfattar vad jag lär mina klienter: Hälsosam matlagning är enkelt, lätt och snabbt.’’Ett av Hannas favoritrecept är den sammetslena Svala gröna soppan.
annikaF_ny Annika Fröberg
Mammaledig
‘För mig är det oerhört viktigt att koncistensen är rätt när jag skall ha en smoothie.
Apelsin t.ex är ju supergott och fräscht men inte när det finns ”trådar” kvar från fruktköttet i den färdiga smoothien…
Det har gjort att jag antingen avstått apelsin i smoothien eller pressat den vid sidan av och sen bara adderat den rena filtrerade juicen.
Med Vitamix är detta inget problem! Den slår sönder allt och lämnar inte minsta spår av varken apelsintrådar, hallonkärnor, selleri eller annat heller för den delen som man normalt åtminstone kan känna av lite granna.
Jag kör vitamixen dagligen om inte för att göra smoothies så för att göra havredryck till barnen. Både nyttigt och gott! Mjölk, havregryn, banan och gojibär. Smaksätt om så önskas med tex blåbär. Perfekt!”
Micke Becker Micke Becker
Nätverksproffs
‘Varma soppor från en maskin utan minsta element? Trodde inte en sekund på detta men blev grymt imponerad när motsatsen bevisades.
De första egengjorda sopporna blev ingen succé men när jag insåg att ”less is more” med Vitamix blev allt mycket bättre.
En halv vitlöksklyfta och en tredjedels chilifrukt räcker långt. Överdosera inte vanlig lök heller 🙂
Också rengöringen… Överlägset!
I mitt kök är Vitamix Nr1!!!”
Thomas tre kronor Thomas Johansson
Fd spelare i Elitserien och Tre Kronor, numera expert på C More
”Vitamixen är en del av vår aktiva vardag då den används till smoothies, shakes och såser – fryst som färska varor av både stora och små…”
IMG_0247 Alexander Edenå
Sverige Lacrosse
”Att göra ingefärsshots brukade vara ett stort projekt – men inte längre. Tack vare min Vitamix slipper jag skala, hacka och sila, till och med de envisa trådarna från ingefäran försvinner!”
310735_10150774165325447_1120105_n Nathalie Fröberg
Hälsovetare
”När man bor i en liten etta med världens minsta kök får man inte plats med massa köksmaskiner, men att laga riktig mat är viktigt för mig – tack och lov räcker det med en vitamix då det går att göra allt i den: deg, soppa, smoohies (med perfekt konsistens), juice, drinkar, nötsmör med mera. En väldigt smart investering!”